Onze werkwijze

Het BPi 6 stappenplan

Bouwplaatsinrichting

Een uitgelezen bouwplaatsinrichting versnelt het bouwproces, voorkomt vertragingen, drukt de faalkosten en vergroot de winstmarges. Maar het inrichten van de bouwplaats of -werf is specialistisch werk. Ons werk.

Totaal-ontzorg-concept

Voor u is het goed om te weten dat u kunt vertrouwen op het totaal-ontzorg-concept van BPi, dat uniek is in Nederland. Het concept houdt in dat u eerst een uitgewerkt plan krijgt aangeleverd voor uw bouwplaatsinrichting en dat pas daarna voor het materieel wordt gezorgd. Daarbij maakt het niet uit wat er nodig is of hoe groot de klus is. BPi zorgt dat het goed geregeld is en turn-key opgeleverd wordt.

Besparen vanaf de calculatiefase

Jarenlange ervaring en dagelijks aangescherpte kennis vormen de uitgangspunten van BPi bij het opstellen van een goed plan voor de bouwplaatsinrichting. Iedere bouwopdracht kent immers zijn eigen variabelen zoals omvang, locatie, ruimte, budget en tijdsplanning. Door de unieke manier van werken die BPi hanteert, kunt u al in de calculatiefase besparen op de bouwkosten van een project. Zelfs nog voordat de eerste steen is gelegd.

Het BPi 6 stappenplan

BPi werkt met het 6 stappenplan.

 • 1. Uw project

  Het inrichten van een bouwplaats is een complexe aangelegenheid. Maar door gebruik te maken van de kennis en ervaring van BPi heeft u de zekerheid van een optimale bouwplaatsinrichting.

 • 2. Analyseren

  BPi leest het bestek in van het door u aangeboden project. Wij maken een analyse van het bouwproces, ontrafelen valkuilen en kunnen hierdoor een projectgebonden berekening realiseren.

 • 3. Berekenen

  Uit de projectgegevens volgt een berekening van de totale inrichting. Daarbij geeft BPi u inzicht in de kosten en genereert een totaalprijs voor de bouwplaatsinrichting, afgezet tegen de looptijd van het project.

 • 4. Ontwerpen

  Het Projectbureau van BPi bezit jarenlange ervaring en dagelijks aangescherpte kennis. Deze vormen de uitgangspunten voor het ontwerpen van de meest optimale bouwplaatsinrichting.

 • 5. Offreren

  De BPi offerte is een heldere vertaling van uw bouwplaatsinrichting. BPi hanteert één totaalprijs waarbij budgettaire overschrijdingen tot het verleden behoren.

 • 6. Ontzorgen

  Vertrouw op het totaal-ontzorg-concept van BPi. U voorkomt hiermee vertragingen en bevordert uw productiviteit. Met BPi kunt u blijven bouwen!

 Het BPi 6 stappenplan in beeld