Nieuws

Lees hier de BPi nieuwsberichten. Abonneer u op onze nieuwsbrief zo bent u altijd op de hoogte!

‘Mensen beter laten werken’

Geschreven door BPi in december 2017

Dennis van Veldhuizen is technisch directeur bij Aan de Stegge Twello en hij werkt daar al 22 jaar. “Ik heb ze zien groeien”, vertelt hij over BPi Bouwplaatsinrichters. “Het is inmiddels een professionele organisatie die je totaal kan ontzorgen. Onze core business is bouwen en het is prettig als je bouwplaats goed wordt ingericht. Een goede en efficiënte bouwplaats is toch een visitekaartje voor ons als bouwbedrijf. Het moet netjes en goed ingericht zijn en eenheid uitstralen. Dat is wat BPi kan doen. Zij leveren een complete inrichting met units, containers, nutsvoorzieningen, alles.”

Prettig werken

“Voor ons is een ander groot voordeel dat onze mensen prettig kunnen werken. Ook uitvoerders en werkvoorbereiders kunnen fijn werken in de units van BPi. Dat is als de eigen kantooromgeving en dan werkt iedereen het beste. De specialisten van BPi hebben ons onlangs ook bijgepraat over de nieuwe wet- en regelgeving omtrent rolsteigers. Dat is handig, dat spelen wij weer door naar onze onderaannemers zodat we hen van een goed advies kunnen voorzien. BPi kan ook nutsaansluitingen regelen, tijdelijk of eventueel daarna vast. De contacten zijn prima en de lijnen kort.”

Snel opgelost

“Een goede tip? Vooral zo doorgaan. Service en onderhoud van BPi is enorm gegroeid en geprofessionaliseerd. Als er al problemen zijn, worden ze snel opgelost. Dat is essentieel in de bouw en dat begrijpt BPi. Ja, ze zijn echt professioneler geworden, natuurlijk mede dankzij de input van kritische klanten.”