Nieuws

Lees hier de BPi nieuwsberichten. Abonneer u op onze nieuwsbrief zo bent u altijd op de hoogte!

De container in huisstijl

Geschreven door BPi in februari 2018

Een container is ook maar een container: prima geschikt als reclamemiddel. En dus bieden we de mogelijkheid om uw eigen bedrijfsnaam op een container te plaatsen.

Ze worden met grote regelmaat bij ons gehuurd: de bekende stalen containers. Onlangs zijn er voor Schutte Bouw weer twee afgeleverd. Twee bijzondere containers, want ze bevatten de naam van Schutte. Bij BPi Bouwplaatsinrichters merken we dat het bestickeren of spuiten van containers steeds meer wordt gevraagd.

Naam en/of logo

Via BPi kan dat prima geregeld worden. We maken afspraken over de kleur en afbeelding met naam en/of logo. Er is veel mogelijk en het gaat lang mee. Informeer eens geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!