Bouwplaats inrichten: plan op tijd!

Red de kabels, neem een kabelbrug!
Red de kabels, neem een kabelbrug!
19 augustus 2020
Vertraging? Vervelend, maar het biedt ook kansen
Vertraging? Vervelend, maar het biedt ook kansen
26 oktober 2020

Bouwplaats inrichten: plan op tijd!

Bouwplaats inrichten: plan op tijd!

Een bouwplaats goed en efficiënt inrichten is vakwerk. Dat durven wij wel te zeggen. Maar het is ook zaak om daar tijdig mee te beginnen. Het toekennen van een goede tijdelijke stroomaansluiting bijvoorbeeld kan tot een half jaar duren. Als je dat niet op tijd aanvraagt, zul je moeten starten met een relatief duur aggregaat. Als je geen vertraging in de bouw op wil lopen tenminste. Het zijn kosten waar niemand op zit te wachten.

Niet wachten!

Het is een belangrijk voorbeeld om aan te geven dat de planning om de bouwplaats goed in te richten, niet moet blijven liggen tot het laatste moment. Op basis van een gesprek kunnen we bovendien een gerichte calculatie maken. Hoeveel mensen komen op de bouwplaats werken? Welke huisvesting is nodig? Zo kunnen we redelijk inzichtelijk maken wat de kosten zijn. Projecten kunnen altijd uitlopen en de kosten lopen dan natuurlijk op, maar zo’n calculatie geeft een goede basis van de kosten.

Wij ontzorgen

Er zijn opdrachtgevers die lang wachten en ineens vol gas geven. Daar kunnen wij in hoge mate op inspelen, maar het kan efficiënter. En zoals het voorbeeld met de stroomvoorziening aangeeft, hebben we niet alles zelf in de hand. Definitieve stroomvoorziening wordt wel door BPi aangevraagd, maar niet aangelegd. Dus: we faciliteren graag, maar houd rekening met de tijd. Komt nog bij dat we de expertise en ervaring in huis hebben om dit snel en goed aan te vragen. We ontzorgen onze opdrachtgevers immers met plezier.

Doe het goed

Zelf regelen kan ook. Maar om nog maar eens de stroomaanvraag erbij te nemen: we zien regelmatig dat verkeerd vermogen is aangevraagd. Of dat de stroomkast niet op de beste plek op de bouwplaats staat. We denken en zorgen graag mee! We kunnen ad hoc snel dingen oplossen, maar op tijd plannen is zoveel relaxter.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! We adviseren met plezier en zetten onze expertise en ervaring vol in.