Bouwvak? Laat de bouwplaats netjes achter!

Druk in de bouw!
20 mei 2021
Een goede voorbereiding: let op deze zaken!
Een goede voorbereiding: let op deze zaken!
25 augustus 2021

Bouwvak? Laat de bouwplaats netjes achter!

Bouwvak? Laat de bouwplaats netjes achter!

De bouwvak staat voor de deur en dat brengt uiteraard prettige vooruitzichten met zich mee. Maar ook zorg voor de bouwplaats, die enkele weken verlaten zal zijn. Dat is koren op de molen voor dieven en vandalen. Met andere woorden: zorg ervoor dat de bouwplaats opgeruimd is voor de bouwvak en dat alles van waarde achter slot en grendel is opgeborgen.

Denk logisch na!

Een stapel stenen tegen het hek: het is een makkelijk opstapje en je vraagt om problemen. Zet niets tegen het hek of vlak ernaast. Wat pallets in de buurt en voor ongewenste gasten is het eenvoudig om binnen het hek te komen. Het zijn logische dingen, maar juist die kleine puntjes zorgen ervoor dat je in de val trapt. Kijk eens kritisch naar de bouwplaats en maak het inbrekers niet makkelijk.

Afsluitbare containers

Wij verhuren containers die je goed af kunt sluiten, eventueel met extra sloten. Prima om (gehuurde of eigen) apparatuur op te bergen. Gehuurde materialen die je echt niet langer nodig hebt, kunnen retour. Als je materiaal ook na de bouwvak nog moet gebruiken, sla het dan goed op. Terugbrengen naar BPi mag, maar het vervoer heen-en-weer is vaak duurder dan een paar weken extra huur. Kijk of de beveiligingsinstallatie goed werkt en wees je ervan bewust dat verlichting niet altijd mogelijk is ‘s nachts in verband met overlast. Check of de hekken goed staan!

BPi beperkt open

In week 31 en 32 zijn we beperkt open. Dat wil zeggen dat mensen van de storingsdienst in ieder geval bereikbaar zijn. In de weken daaromheen werken we op halve kracht, dus in week 30 en 33 hebben we een aangepaste bezetting. Dus in geval van nood: bel ons gerust! We wensen iedereen een fijne vakantie toe en graag tot ziens na de bouwvak.