Bouwvak! Zo ongeveer dan.

Op anderhalve meter in de bouwkeet (of buiten)
Op anderhalve meter in de bouwkeet (of buiten)
22 juni 2020
Red de kabels, neem een kabelbrug!
Red de kabels, neem een kabelbrug!
19 augustus 2020

Bouwvak! Zo ongeveer dan.

Bouwvak! Zo ongeveer dan.

Toen we u eind 2019 een goed en voorspoedig bouwjaar wensten, konden we niet voorzien dat 2020 een dergelijk eerste half jaar zou kennen. Goed, we waren al bekend met de uitdagingen rond stikstof en PFAS, maar dat alles werd overschaduwd door de coronacrisis. Hoewel de bouw in de afgelopen maanden redelijk doorliep, blijven investeringen wel achter en dat zal vroeg of laat zijn weerslag hebben op de bouw. Laten we hopen dat de gevolgen voor de bouw meevallen!

Zomer!

Hoe dan ook: de werknemers (en werkgevers!) in de bouw hebben de komende zomervakantie wel verdiend. Ook BPi Bouwplaatsinrichters gaat op vakantie, maar niet helemaal. We zijn het grootste deel van de zomer gewoon open, al zal de bezetting uiteraard iets lichter zijn dan normaal. In week 31 en 32 zijn we bereikbaar via een noodnummer, dat op onze site is te vinden.

Bouwvak

De ouderwetse bouwvak bestaat nauwelijks nog in moderne tijden. Veel werk gaat gewoon door. Vakanties zijn immers soms gecanceld. En als het werk doorgaat, gaat BPi ook door. Zo simpel is dat. Toch wensen we u allen een goede en rustgevende zomer en vakantie toe!