Containers: vanzelfsprekend en onmisbaar

De oplossing voor tijdelijk water
De oplossing voor tijdelijk water
11 maart 2019
Service en onderhoud is onderweg!
8 mei 2019

Containers: vanzelfsprekend en onmisbaar

Sinds de Wadden ermee overspoeld werden, staan ze in een minder goed daglicht. Containers. Maar er is geen bouwplaats in Nederland die zonder één of meerdere containers kan. Dat merken wij bij BPi Bouwplaatsinrichters elke dag. Containers worden verhuurd én verkocht en dienen meestal als veilige opslag van allerlei materieel. Speciaal aangepast doen ze ook dienst als bijvoorbeeld zaagruimte.

Kleuren en reclame

De containers worden geleverd naar de wensen van de huurder of koper. Dat kan zijn: in een bepaalde kleur of met reclame-uiting of met of zonder verlichting. Die reclame op containers wordt steeds populairder. Logisch: de container staat toch op de bouwplaats, wordt soms ook als afscherming gebruikt en zo prima geschikt om reclame te maken voor aannemer of onderaannemer.

Prefix

Leuk om te weten is dat onze containers zijn uitgerust met een Prefix-nummer, een soort kenteken. Zo’n Prefix-nummer bestaat uit vier letters, waarvan de laatste het containertype aangeeft. Daarna volgt een aantal cijfers. De eerste drie letters van de code zijn voor ons vastgelegd op ‘BPI’. Zo zijn onze containers altijd herkenbaar en herleidbaar.