De nattigheid te lijf

De (on)begrensde mogelijkheden van de laadpaal
15 januari 2020
Materieel altijd up-to-date
Materieel altijd up-to-date
9 maart 2020

De nattigheid te lijf

Winters zijn eerder nat dan koud. Drogen, ventileren en verwarmen zijn belangrijk voor de bouw. Doe het wel goed, want deze apparaten gebruiken veel elektriciteit.

Een winter die eerder nat dan koud is. En daar hebben we in de bouw dus ook mee te maken. Bouwprojecten kunnen vertraging oplopen doordat ruimtes niet goed droog zijn en daarmee kunnen onvoorziene kosten behoorlijk oplopen. Goed idee dus om gebruik te maken van drogers en ventilatoren.

Circuleren

Natuurlijk, BPi Bouwplaatsinrichters verhuurt droger en ventilatoren, maar daarmee is de kous niet af. Het is ook een kwestie van deze apparaten zo te plaatsen dat er circulatie ontstaat. Dan haal je immers het maximale uit deze apparatuur. Klinkt logisch en dat is het ook, maar wij zien nog vaak dat een ventilator of droger gewoon ergens wordt neergezet en dat is dat. Niet dus. Het gebeurt regelmatig dat een droger keurig het hoekje droogmaakt waar hij staat, en verder niet. Dat is niet de bedoeling.

Efficiënt gebruiken

Het is niet zo ingewikkeld en we leggen het graag uit voor de verhuur. Een goed en zo efficiënt mogelijk gebruik is belangrijk, want deze apparaten gebruiken veel elektriciteit, zeker kachels. En dat is een extra reden om deze apparaten op de goede manier te gebruiken. De stroomvoorziening op de bouwplaats is immers niet eindeloos.

Meer weten? Vraag ons om uitleg en desgewenst komen we ter plekke even kijken!