Doe het licht aan!

Kerstvakantie? Laat de bouwplaats veilig achter!
16 december 2020
Verandering van weer: houd er rekening mee!
3 maart 2021

Doe het licht aan!

Doe het licht aan!

Ook als het gaat om verlichting spelen milieu-overwegingen een steeds grotere rol. LED-verlichting dus, want de lichtopbrengst is uitstekend. Het stroomverbruik van LED-verlichting is veel lager dan de aloude gloei-bouwlamp, dus het werkt ook nog eens door in de portemonnee. Komt nog bij dat LED-verlichting langer meegaat, dus al met al duurzamer én goedkoper.

Variatie

Daarnaast zien we dat de variatie in verlichting steeds groter wordt. Bij BPi Bouwplaatsinrichters hebben we nu bijvoorbeeld de beschikking over torenkraanverlichting. Maar denk ook eens aan LED-linten en verlichting voor binnen. LED biedt heel veel mogelijkheden en voor ons dus veel oplossingen. Behalve verlichting voor tijdens het werk, wordt ook meer en meer gebruik gemaakt van groene omgevingsverlichting. Prettiger voor de omgeving dan wit licht en net zo goed een prima preventie en beveiliging tegen ongenode gasten.

Torenkraanverlichting

Nieuw in ons assortiment is de torenkraanverlichting. Dit zijn 800 watt LED-lampen, 32 ampère en 106.000 lumen. Deze lampen zitten bovenin de kraan en ze geven dus goed licht op de hele bouwplaats. Ook bij hoogbouw is dit helemaal goed natuurlijk. Verder beschikken we over nieuwe lichtmasten van 8 meter hoog en 2 keer 250 watt LED-lampen. De masten kunnen worden uitgevoerd met eigen logo’s en beveiligingsstrepen. Een gemiddelde bouwplaats gebruikt tussen de vier en zes lichtmasten.

Meer weten?

Bij BPi Bouwplaatsinrichters kunnen we van alles vertellen over verlichting. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden van verlichting op de bouwplaats.