Druk in de bouw!

“Samen vormen we een mooie combinatie”
“Samen vormen we een mooie combinatie”
12 april 2021
Bouwvak? Laat de bouwplaats netjes achter!
Bouwvak? Laat de bouwplaats netjes achter!
12 juli 2021

Druk in de bouw!

Iedereen in de bouw weet het. En zelfs particulieren en doe-het-zelvers merken het: het is druk in de bouw. Materiaal is schaars en dus duur, de prijzen zijn de afgelopen maanden verder omhooggegaan. En wie als particulier een timmerman, metselaar of andere professional in wil huren voor een klus, krijgt heel regelmatig te maken met een flinke wachtlijst en/of hoge prijzen.

Flexibiliteit behouden!

Bij BPi Bouwplaatsinrichters staan we bekend om onze flexibiliteit. Daar zijn we trots op en we doen altijd ons best om die flexibiliteit zoveel mogelijk waar te maken. Maar in de huidige omstandigheden van late leveringen vanuit onze leveranciers (waar zij op hun beurt ook weer weinig aan kunnen doen), krijgen we te maken met krapte in onze voorraden en magazijnen. Dat betekent dat we soms op tijd moeten beslissen wat te doen, om zaken goed te kunnen regelen. Zeker, we zijn nog altijd zo flexibel mogelijk en we kunnen heel veel regelen, maar het is wel een kwestie van goed plannen. Althans, zo goed mogelijk. Want ons materiaal kent op dit moment ook een hoge bezettingsgraad. Dat betekent dat het wijzigen van een bestelling op het laatste moment niet altijd goed kan. Die twee extra units een dag van tevoren, dat kan best voor problemen zorgen. Ook allerlei kabels en leidingen moeten op tijd besteld worden om ze ook weer op tijd binnen te hebben. Het vraagt om vooruitkijken en plannen.

En dus: tijdig informeren

Als je verzekerd wilt zijn van voldoende materiaal en materieel, informeer ons dan tijdig. Dan kunnen we het zo snel mogelijk en zo goed mogelijk regelen. Zeker kunnen we in geval van nood altijd bekijken wat de mogelijkheden zijn, maar helaas zijn ook onze voorraden en magazijnen niet oneindig. Het probleem/uitdaging van de hele branche speelt immers ook bij ons. Dus: laten we samen goed plannen en vaststellen wat nodig is voor een tijdige levering. Dan kunnen wij ook beter onze flexibiliteit behouden.

Meer weten?

Informeer gerust naar de mogelijkheden bij BPi Bouwplaatsinrichters!