En er was licht (maar alleen als het moet)

Maak je klaar voor de winter!
Maak je klaar voor de winter!
14 oktober 2019
Een jaar met rekbare normen
Een jaar met rekbare normen
10 december 2019

En er was licht (maar alleen als het moet)

En er was licht (maar alleen als het moet)

Het zijn donkere maanden en dat betekent dat de bouwplaats aan het begin en eind van de werkdag behoefte heeft aan extra verlichting. Al in een eerdere blog vertelden we over LED-verlichting, dat veel minder stroom verbruikt en met eenzelfde lichtopbrengst dus aanzienlijk goedkoper is.

Schemerschakelaar met timer

Met de nieuwe versie van de schemerschakelaars met timer kan het stroomverbruik nog beter in de hand worden gehouden. Deze schakelaars plaatsen we in de lichtmasten op de bouwplaats. Dankzij een sensor schakelt de lamp aan de hand van het daglicht aan of uit. Een timer helpt daarbij en die zorgt er ook voor dat de lamp ‘s avonds laat uitgaat. Lampen die ‘s nachts branden, kosten simpelweg stroom en veroorzaken regelmatig klachten van omwonenden. Zonder timer blijven lampen op de bouwplaats soms branden, omdat wordt vergeten ze uit te doen.

Meer weten?

In combinatie met LED-verlichting zorgt een schemerschakelaar met timer voor een optimale energiebesparing. Bij BPi Bouwplaatsinrichters werken we sinds kort met een nieuwe versie van de schemerschakelaars met timer en ze worden al op veel bouwplaatsen gebruikt. Meer weten? Informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.