Even de bloemetjes buiten zetten

Zaken om niet te vergeten bij inrichting van de bouwplaats
Bouwplaats inrichten? Vergeet deze zaken niet!
7 september 2022
De inrichting van de bouwplaats uitbesteden: goed idee
De inrichting van je bouwplaats uitbesteden: goed idee!
16 november 2022

Even de bloemetjes buiten zetten

Even de bloemetjes buiten zetten

Eens in de vijf jaar doen we met z’n allen een stedentrip en ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van de BV trokken we eind juni met bijna alle medewerkers en aanhang naar het Spaanse Valencia. Overigens gaan we in de tussenliggende jaren ook af en toe samen op pad, maar dan zoeken we het dichter bij huis. Dit jaar vlogen we vanaf Eindhoven naar Valencia – we zoeken altijd een mooie bestemming waar voor iedereen wat te beleven valt. Want behalve even ontstressen is het ook een kwestie van teambuilding en elkaar weer eens letterlijk en figuurlijk in de ogen kijken.

Op de fiets

Met ruim 40 mensen zaten we met elkaar in een hotel. Twee collega’s konden helaas niet mee en bijna iedereen die wél mee was, had een partner of echtgenoot mee. Die partners zitten immers vaak thuis te wachten en krijgen dan hele verhalen over collega’s, zonder te weten wie dat zijn. Er wordt hard gewerkt en soms zijn het lange dagen. Dus: belangrijk genoeg om ook hen betrokken te houden, want uiteindelijk zijn we allemaal een beetje BPi. Samen zaten we twee nachten in een mooi hotel in de binnenstad van Valencia. Op de fiets hebben we de stad verkend en ja, daarbij hebben we uiteraard ook wat gegeten en gedronken.

Waardevol

De waarde van zo’n uitstapje is volgens ons lastig in waarde uit te drukken. Het gaat om het uitdrukken van waardering en vertrouwen, herinneringen maken en dat vooral samen doen. Daar werken we hard voor en op deze manier kan iedereen daar ook van profiteren. Op zondagavond vlogen we moe maar zeer voldaan en met een twinkeling in onze ogen weer naar huis. Het werk wacht namelijk niet.

Ook naar Valencia?

Of een andere stad? En elk jaar een beregezellig bedrijfsuitje? Komen werken bij BPi is alvast een goed begin! Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent, dan kunnen we samen kijken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen.