Maak je klaar voor de winter!

Veilig in de hoogte
Veilig in de hoogte
26 augustus 2019
En er was licht (maar alleen als het moet)
En er was licht (maar alleen als het moet)
14 november 2019

Maak je klaar voor de winter!

Maak je klaar voor de winter!

Na een zomer met temperaturen die we in Nederland niet eerder hadden meegemaakt, zou het ook zomaar kunnen dat de temperatuur de komende maanden behoorlijk onderuit gaat. Zo ver kunnen wij ook niet vooruit kijken, maar het is hoe dan ook een goed idee om de bouwplaats voor te bereiden op de wintermaanden. Daar zijn wij bij BPi Bouwplaatsinrichters in ieder geval wel al mee bezig.

Duisternis

Eind oktober gaat de klok letterlijk en figuurlijk om naar de wintertijd. ‘s Avonds dus vroeger donker en al snel is die extra lamp in de ochtenduren ook nodig. Wij checken de verlichting voor op de bouwplaats, zodat je niet voor donkere verrassingen komt te staan.

Vorst

In oktober kan ook al sprake zijn van nachtvorst en zeker aan de grond kan het behoorlijk afkoelen. Belangrijk om je daar tijdig op voor te bereiden. Vorstbeveiliging is bepaald geen overbodige luxe. Alles wat met water te maken heeft, is gevoelig voor vorstschade en die kan behoorlijk oplopen. Nog afgezien van de vertraging die je oploopt en de kosten die daarbij komen kijken. Pompen, waterleidingen, sanitaire ruimtes en riolen houden we hierbij met name in het oog. Het is een goed idee om nu te testen of alles goed werkt. Nu, omdat aansluitingen die nu worden aangelegd, die winter door moeten. Daarnaast checken we bij onze afnemers hoe lang zij ons materieel nog nodig hebben om desgewenst een extra check te doen en winterklaar te zijn.

We komen langs!

Wilt u goed advies over goede bescherming en gebruik van vorstgevoelige materialen? We komen met plezier en vrijblijvend langs voor advies. Maar wacht niet te lang, want ook na een warme zomer kan het ineens gaan winteren.