Materieel altijd up-to-date

Winters zijn eerder nat dan koud. Drogen, ventileren en verwarmen zijn belangrijk voor de bouw. Doe het wel goed, want deze apparaten gebruiken veel elektriciteit.
De nattigheid te lijf
17 februari 2020
Logistieke uitdaging? Niets is onmogelijk!
Logistieke uitdaging? Niets is onmogelijk!
15 april 2020

Materieel altijd up-to-date

Materieel altijd up-to-date

Voor goed en veilig werken op een bouwplaats is goed materieel nodig. Dat klinkt vanzelfsprekend en dat zou het voor alle aannemers ook moeten zijn. Voor ons als BPi Bouwplaatsinrichters betekent dat, dat we voortdurend investeren in nieuw materieel. Immers: ons materieel is uw materieel op de bouwplaats.

Zaken als veiligheid worden steeds belangrijker op de bouwplaats en alleen al daarom voldoet ons materieel altijd aan wet- en regelgeving op dit vlak. Regelmatig voeren wij onderhoud uit en als het moet, doen wij dat zelfs op de bouwplaats. Het is belangrijk om te blijven investeren in goed materieel en als bij onderhoud blijkt dat het niet meer voldoet aan onze eisen, wordt het vervangen door nieuw. Zo heeft onze complete materieelvloot al eens een update gekregen en houden we voortdurend een vinger aan de pols.

Maar ook als het gaat om bijvoorbeeld toiletwagens blijven we bij. Onlangs werden twee nieuwe toiletwagens aan het arsenaal toegevoegd. Zo blijven we voortdurend zoeken naar de beste middelen om de gebruikers van de bouwplaats zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daar hebben we zelf ideeën over, maar we staan natuurlijk open voor allerlei inzichten van de praktijk van de bouwplaats!