Nader bekeken: project Goldbeck Fiege in Zaandam

Project in beeld: Maassluis
2 juni 2022
Werken in de zon? Neem je maatregelen!
Werken in de zon? Denk om je huid!
13 juli 2022

Nader bekeken: project Goldbeck Fiege in Zaandam

In Zaandam verzorgen we een volledige bouwplaatsinrichting

“Goldbeck Nederland BV is een klant van ons, met een vestiging in Arnhem. Wij verzorgen de bouwplaatsinrichtingen voor Goldbeck door heel Nederland. Goldbeck bouwt voor Fiege BV een groot distributiecenter in Zaandam. BPi Bouwplaatsinrichters verzorgt alle tijdelijke elektriciteit, water, huisvesting en ondersteunend materieel zoals bouwhekken en verlichting. Voor dit werk ook de huisvesting van hun installateur Denned.”

Hoofdmeterkast en watermeterput

“Het project is gestart in oktober 2021. Zoals altijd is het zaak om zo snel mogelijk de hoofdmeterkast en watermeterput aan te vragen, zodat het project geen vertraging oploopt. Voor het opstarten van het werk checken we verder de toegangswegen en omgeving om een indruk van de bouwplaats te krijgen. Dat is ook bedoeld om te zien of we met hoogte-, lengte- en breedtetransport terecht kunnen. Volgens verwachting duurt het project 36 weken, dus ongeveer tot aan de bouwvak van 2022.”

Vlot project

“We werken nu een aantal jaren samen met Goldbeck Nederland BV. Het is een snelgroeiend bedrijf en dat zorgt er soms voor dat je met nieuwe mensen te maken krijgt. Dan moet je wel eens aftasten hoe wij en zij werken, maar we kunnen elkaar makkelijk vinden en het contact is goed. Dit project loopt ook prima, met de uitvoerder werk ik uitstekend samen. In januari was er wat stormschade aan bouwhekken, maar gelukkig niets ernstigs. Alles is hersteld en opgelost. Een vlot lopend project!”