Op anderhalve meter in de bouwkeet (of buiten)

Logistieke uitdaging? Niets is onmogelijk!
Logistieke uitdaging? Niets is onmogelijk!
15 april 2020
Bouwvak! Zo ongeveer dan.
Bouwvak! Zo ongeveer dan.
14 juli 2020

Op anderhalve meter in de bouwkeet (of buiten)

Op anderhalve meter in de bouwkeet (of buiten)

De coronacrisis is vooralsnog redelijk aan de bouw voorbijgegaan, maar ook onze branche ontkomt niet aan de nodige maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. De belangrijkste regel is uiteraard die van anderhalve meter afstand. We zijn bij BPi Bouwplaatsinrichters druk bezig om een goede indeling te maken van de schaftketen. Dat is nog een uitdaging: waar normaal 22 man een plekje kan vinden, passen er nu maar 8.

En dat betekent weer dat er meer units nodig zijn op de bouwplaats. De afgelopen maanden zijn de units al een populaire artikel gebleken om te verhuren. Voor de nabije toekomst is het voor planners verstandig om daar rekening mee te houden: je hebt hoogstwaarschijnlijk meer units nodig en het is zaak om die tijdig te reserveren. Uiteraard doen wij ons best om iedereen van het benodigde materieel te voorzien.

Overigens is het wel slim om de regels goed in het oog te houden. Ook op bouwplaatsen wordt gehandhaafd en de boetes zijn bepaald niet misselijk. Samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en we kunnen een goed advies geven over de meeste efficiënte indeling van de bouwplaats in het algemeen en de units in het bijzonder. Uiteraard is er veel aandacht voor het goed schoonmaken van de units bij terugkomst, maar dat was nooit anders.

Meer weten?

Bel ons geheel vrijblijvend!
Wij kunnen onze klanten prima adviseren wat de meest efficiënte indeling is.