Project in het buitenland? Geen probleem!

Service en onderhoud is onderweg!
8 mei 2019
Zo hou je het hoofd koel!
Zo hou je het hoofd koel!
15 juli 2019

Project in het buitenland? Geen probleem!

Project in het buitenland? Geen probleem!

Klinkt aantrekkelijk, en waarom zou je het niet doen: een bouwproject in het buitenland. Zeker in België ligt dat redelijk voor de hand en voor veel bedrijven is een klus in het buitenland nog dichter bij huis dan een klus verderop in eigen land. Maar toch: andere regelgeving zorgt voor nieuwe uitdagingen. Voor het regelen van nutsvoorzieningen op een Belgische bouwplaats gelden bijvoorbeeld heel andere regels dan in Nederland.

Zusterbedrijf

Wat kunnen we doen? In België maken we gebruik van de vestiging in Melsele. Wij doen vanuit Nederland de coördinatie en ter plekke is een contactpersoon aanwezig. En dat is erg handig, want deze contactpersoon kan zorgen voor snelle levering van materieel en heeft bovendien de nodige kennis van lokale wet- en regelgeving. En denk eens aan relatief kleine zaken als elektriciteit: de Nederlandse randaarde is in België een penaarde. Nu zijn veel stekkers al voorbereid, maar je zal maar moeten wachten op de juiste stekker. Dan kun je beter goed voorbereid zijn.

Wetgeving

Met name wetgeving is voor veel bouwbedrijven vaak een onbekend terrein en dat is natuurlijk niet vreemd. Maar onze contactpersoon kent die wetten wel en weet daardoor ook veel makkelijker de wegen te bewandelen die zorgen voor een vlotte voortgang. Dat voorkomt vertraging en bespaart zo de nodige kosten. Ook in het buitenland is het zaak om zo snel mogelijk te schakelen en dat kan dus! Informeer naar de mogelijkheden!