Service en onderhoud is onderweg!

Containers: vanzelfsprekend en onmisbaar
8 april 2019
Project in het buitenland? Geen probleem!
Project in het buitenland? Geen probleem!
17 juni 2019

Service en onderhoud is onderweg!

Elke dag rijden door heel Nederland vijf busjes van BPi Bouwplaatsinrichters. Hierin verplaatsen onze allround monteurs zich om op de bouwplaats ter plekke apparatuur te plaatsen, aan te sluiten en eventueel te repareren. Deze busjes zijn volledig ingericht, inclusief een ergonomische zitting voor de chauffeur. Ter plekke kunnen de monteurs bijna alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Daarvoor hebben zij alle materialen en gereedschappen bij zich. Storingen worden zo snel verholpen en benodigd materieel wordt snel en vakkundig aangesloten.

Reparatie

Het aansluiten van spullen kunnen we in hoge mate plannen, maar dat geldt vaak niet voor storingen. Mocht er een storing op de bouwplaats zijn, dan proberen we die uiteraard zo snel mogelijk te verhelpen. Is er een monteur met bus in de buurt? Dan komt die zo snel mogelijk langs, maar dat hangt mede af van de urgentie van de storing. Als het bijvoorbeeld gaat om een stroomstoring, zullen we alles in het werk stellen die zo snel mogelijk te verhelpen. Mocht het nodig zijn, dan zetten we zelfs mensen uit onze eigen werkplaats in om op de bouwplaats weer zo snel mogelijk up-and-running te zijn. De mobiele serviceteams bestaan uit allround monteurs, die de meeste voorkomende werkzaamheden en reparaties zelfstandig kunnen uitvoeren.

Onderweg blijven

Om er zeker van te zijn dat onze mobiele serviceteams niet zelf voor onaangename verrassingen komen te staan, worden de bussen regelmatig vernieuwd. Als BPi willen we bedrijfszeker zijn en de serviceteams kunnen pech onderweg niet gebruiken. Zo vervangen we ongeveer elk jaar een bus; in januari van dit jaar hebben we twee bussen vernieuwd en blijven we altijd onderweg en in de buurt met onze service!