Verder bouwen aan en in 2019!

Met water blijft het stromen
26 november 2018
BPi-materieel-retour
Materieel retour en weer snel de deur uit
28 januari 2019

Verder bouwen aan en in 2019!

De goede vooruitzichten voor de Nederlandse economie heeft zijn weerslag op de bouw. Volgens rekenmodellen mogen we ook in 2019 rekenen op een groei van zo’n 4,5 procent. Dat zijn prachtige cijfers en het betekent dat we met z’n allen in de sector vertrouwen mogen hebben. Met goede moed gaan we dan ook het nieuwe jaar in.

Blogs met nieuws

Zoals het afgelopen jaar de gewoonte was, hebben we u via deze blog regelmatig op de hoogte gehouden van allerlei ontwikkelingen. In de markt, maar ook van diensten en producten die we bij BPi ontwikkelen. In 2019 gaan we daar graag mee door. Slimmigheidjes, nieuwe producten, ontwikkelingen in de markt: we brengen het graag bij u langs.

Goede voornemens

Een nieuw jaar is vaak het beginpunt van goede voornemens. Ons voornemen is niet heel spectaculair, maar toch: ons plan is te blijven doen waar we goed in zijn. En dat is zorgen voor een goed doordachte, zo veel mogelijk duurzame en complete bouwplaatsinrichting. Dat kunnen wij niet zonder onze klanten: u dus! Daarom dank voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. En op naar een opbouwend 2019!