Wij denken al aan de winter!

Trapgatbeveiliging nu veilig én handzaam!
20 augustus 2018
Op naar een duurzame bouwplaats!
22 oktober 2018

Wij denken al aan de winter!

Zestig dagen op rij zonder dat de temperatuur onder de twintig graden kwam: het lijkt haast van een andere wereld om kort na zo’n heftige zomer vooruit te kijken naar de wintermaanden. Toch is dat wat moment van ons bij BPi Bouwplaatsinrichters wordt verwacht. We checken de verlichting voor op de bouwplaats en denken ook aan de vorstbeveiliging. Want laten we wel zijn: ook na zo’n prachtige zomer kan in oktober al weer nachtvorst optreden. Het is zaak om je daar op de bouwplaats bewust van te zijn. En dat geldt ook voor bouwplaatsinrichters.

Vorstbeveiliging

Vorstbeveiliging is geen overbodige luxe. Pompen, waterleidingen, sanitaire ruimtes en rioolafvoer zijn op de bouwplaats gevoelig voor vorst en daarmee schade. Het is zeker niet vreemd om nu te testen of alles naar behoren werkt. Alle nieuwe aansluitingen van dit moment moeten de winter door, dus een extra check is zeer gewenst. We bellen onze afnemers op om te informeren hoe lang materiaal nog blijft staan en plannen eventueel een actie in om de nachtvorst voor te zijn. De schade door kapotgevroren pompen of waterleidingen kan behoorlijk oplopen. Plus het vertraagt de bouw en is daarmee goed voor extra kosten. Daar zit niemand op te wachten.

We komen langs!

Wilt u goed advies over goede bescherming en gebruik van vorstgevoelige materialen? We komen met plezier en vrijblijvend langs voor advies. Maar wacht niet te lang, want ook na een warme zomer kan het ineens gaan winteren.