Zo hou je het hoofd koel!

Project in het buitenland? Geen probleem!
Project in het buitenland? Geen probleem!
17 juni 2019
Veilig in de hoogte
Veilig in de hoogte
26 augustus 2019

Zo hou je het hoofd koel!

Zo hou je het hoofd koel!

We weten het allemaal: op een bouwplaats kan de temperatuur in de zomermaanden behoorlijk oplopen. Omdat we er naar streven om het de bouwers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we gezocht naar de beste oplossing om de hitte tegemoet te treden. Natuurlijk was een belangrijk deel van onze keten al uitgerust met een airco, maar daar waren we om verschillende redenen nooit helemaal tevreden over.

Duurzaamheid

Nu wel. We hebben gezocht naar een airco die qua handling en duurzaamheid de beste prestatie levert. Daarbij is gekozen voor een alles-in-één unit, dus niet met een aparte buitenunit. Belangrijk was namelijk dat de airco ook weer makkelijk demontabel is en daarbij willen we eventuele schade aan de keet zo veel mogelijk beperken of zelfs vermijden.

Ook verwarmen

De airco is prima om de keet in de warme zomermaanden koel te houden, maar kan ook verwarmen als het in het najaar en in de winter weer koud wordt. De airco’s hebben genoeg capaciteit voor het koelen dan wel verwarmen van de keet. Bij BPi Bouwplaatsinrichters zijn we met de airco’s bezig met een vernieuwingsslag: de oude airco’s eruit en de nieuwe erin. Wij zijn klaar voor een warme zomer (en koude winter)!